Politica de confidentialitate




Atunci când utilizați serviciile noastre, ne încredințați cele mai personale informații. Înțelegem că aceasta este o mare responsabilitate și muncim din greu pentru a vă proteja informațiile și a vă pune în control.
Această politică de confidențialitate este menită să vă ajute să înțelegeți ce informații colectăm, de ce le colectăm și cum le puteți accesa, actualiza, gestiona și șterge informațiile dvs.
Prin utilizarea site-ului nostru web sau a platformei noastre web, sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și transferul datelor dvs. așa cum este descris în această politică de confidențialitate.
Vă rugăm să vizitați această secțiune în mod regulat, deoarece politica poate fi modificată sau actualizată. Orice modificare semnificativă a acestei politici va fi notificată.
În plus față de această notificare, vă rugăm să citiți Termenii și condițiile și Politica de Cookie.

Acest site aparține și este administrat de SSER

Noi, Asociația Societatea de Stomatologie Estetică din România („SSER”), suntem o  asociație constituită  în 2004, fiind prima asociație profesională din România dedicată promovării principiilor moderne ale stomatologiei estetice. Suntem înregistrați în Registrul Național al Asociațiilor sub nr.  2797/A/2004, având CIF 16448532

Unde ne puteți găsi:
Str. Dr. Louis Pasteur nr. 1A, Sector 5, București, România [vezi aici alte locații din țară]
021.317.58.64  | contact@sser.ro  |  www.sser.ro

Angajament: SSER e angajează să protejeze confidențialitatea vizitatorilor  și se străduiește să ofere o experiență sigură pentru utilizatori. Această notă de informare descrie modul în care colectăm și folosim datele personale colectate prin intermediul acestui site sau a conturilor noastre din rețelele de social media.

De unde colectăm date despre dvs.

Orice date personale pe care ni le furnizați prin intermediul site-ului nostru, a conturilor noastre de social media sau colectate în timpul participări la evenimentele pe care SSER le organizează, vor fi prelucrate exclusiv în scopul urmărit, conform prezentului document. În plus, vom utiliza aceste date pentru a ne actualiza baza de date și vă vom trimite, în măsura permisă de lege, oferte ocazionale și vă vom informa despre noi produse, servicii care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră.

Cum folosim datele cu caracter personal

Vă rugăm găsiți mai jos, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, persoanele care au acces la datele dvs., precum și modul în care le prelucrăm.
Pentru a fi mai ușor de urmărit, am detaliat prelucrările de date în SSER două secțiuni distincte:

  • Secțiunea I - Înregistrarea în vederea dobândirii calității de membru al SSER
  • Secțiunea II - Înregistrarea și participarea la evenimentele organizate de SSER
  • Secțiunea III - Prelucrări generale

Secțiunea I - Înscrierea în Societatea de Stomatologie Estetică din România

Pentru a deveni membru al Asociației Societatea de Stomatologie Estetică din România, avem nevoie de datele dvs.

Puteți oricând să vă înscrieți în Asociația SSER urmând pașii descriși pe pagina web a Asociației în pagina de înregistrare.
Înscrierea în Asociație se poare realiza personal, la sediul SSER, online sau prin poștă, prin completarea formularului de înscriere și implicit plata contravalorii taxei de înscriere precum și cea a cotizației anuale.

Date personale necesare înregistrării ca membru SSER

Date de identificare: numele, prenumele, numele dinainte de căsătorie, CNP, data nașterii, locul nașterii, semnătură, poză
Date de contact: adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, IP
Compania: numele organizației pe care o reprezentați (angajatorul), date pentru facturare, date de contact
Statut: Student, Absolvent, Medic; Doctorand, Doctor in stiinte, Functia și gradu didactic, Apartenența la alte asociații profesionale naționale sau internaționale
Informații financiar-contabile: informațiile pe care le primim în momentul în care efectuati plata taxei de membru (ex. IBAN)

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract sau pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte (Art. 6/1 / b GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (găzduire și stocare de date - NSHost.ro) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru.
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
  • Furnizorul de servicii de plata online (NETOPIA Payments)

 

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Vom păstra datele dvs. atâta timp cât dețineți calitatea de membru al SSER și timp de 1 an de la încetarea calității de membru al asociației.
Excepție vor face documentelor financiar-contabile care vor fi  păstrate în arhiva timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a  Ordinului 2634/2015

Unde sunt stocate datele

Datele transmise prin intermediul site-ului www.sser.ro vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.
Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud

Pentru a comunica cu dumneavoastră

Putem prelucra datele cu caracter personal pentru:

  • a vă transmite informații importante pentru activitatea dvs. profesională;
  • a vă transmite informații despre inițiativele și acțiunile întreprinse de SSER;
  • a vă răspunde la întrebări și solicitări;
  • a procesa sugestiile și reclamațiile dvs. în vederea îmbunătățirii produselor și/sau serviciilor noastre sau a modului  în care desfășurăm relații de afaceri cu partenerii noștri
  • a va  oferi suport în procesul de înregistrare la evenimentele noastre sau pentru înregistrarea adeziunii ca membru al Asociației SSER.

Date personal

Numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, tipul de membru, statut, domeniu de activitate, IP, cont social media

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele pentru pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract sau pe durata executării contractului (Art. 6/1/b GDPR)
  • Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a GDPR), pentru comunicări de marketing (ex. abonarea la newsletter)
  • Vom prelucra datele în interes legitim dacă sunteți membru SSER și vă transmitem informații care considerăm că ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6/1/f GDPR)
  • Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim, respectiv în scopul îmbunătățirii serviciilor sau a modului de desfășurare a relațiilor comerciale (art. 6/1 / f GDPR)
  • Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim, respectiv în scopul monitorizării securității sistemelor IT&C, pentru a păstra securitatea și confidențialitatea datelor dvs.

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
  • Rețelele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn)

 

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Vom păstra datele dvs. atâta timp cât dețineți calitatea de membru al SSER și timp de 1 an de la încetarea calității de membru al asociației.
Excepție vor face documentelor financiar-contabile care vor fi  păstrate în arhiva timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a  Ordinului 2634/2015

Unde sunt stocate datele

Datele transmise prin intermediul site-ului www.sser.ro vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.
Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud

Pentru a beneficia de drepturile asociate calității de membru SSER

Vom prelucra datele cu caracter personal pentru:

  • participarea la lucrările Adunării Generale, cu drept de vot, pentru adoptarea tuturor hotararilor luate de acest for;
  • a candida pentru un post în organul de conducere, conform statutului SSER;
  • participarea la manifestările organizate de asociație în țara și din străinătate, potrivit instrucțiunilor de participare;
  • participarea la activitatea de cercetare, publicistica și programele de consultanta ale asociației, în funcție de domeniul specific de interes dovedit;
  • a autoriza folosirea siglei SSER în materiale de promovare individuala
  • a vă aparat împotriva abuzurilor administrative și de alte natura ce țin de obiectul de activitate al asociației;
  • acumularea de puncte pentru obținerea statutului de membru acreditat;
  • a beneficia de discount-uri speciale pentru membrii societății la achiziționarea de materiale și echipamente stomatologice, asigurate de membrii corporate sau alți parteneri.

Date personal

Numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, tipul de membru, statut, domeniu de activitate, IP, număr de puncte

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele pentru pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract sau pe durata executării contractului (Art. 6/1/b GDPR)
  • Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a GDPR), pentru comunicări de marketing (ex. abonare la newsletter)
  • Vom prelucra datele în interes legitim dacă sunteți membru SSER și vă transmitem informații care considerăm că ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6/1/f GDPR)
  • Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim, respectiv în scopul îmbunătățirii serviciilor sau a modului de desfășurare a relațiilor comerciale (art. 6/1 / f GDPR)
  • Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim, respectiv în scopul monitorizării securității sistemelor IT&C, pentru a păstra securitatea și confidențialitatea datelor dvs.

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
  • Rețelele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn)

 

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Vom păstra datele dvs. atâta timp cât dețineți calitatea de membru al SSER și timp de 1 an de la încetarea calității de membru al asociației.
Excepție vor face documentelor financiar-contabile care vor fi  păstrate în arhiva timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a  Ordinului 2634/2015

Unde sunt stocate datele

Datele transmise prin intermediul site-ului www.sser.ro vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.
Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud

 

Secțiunea II - Participarea la evenimentele/cursurile organizate de SSER

Managementul înregistrărilor la eveniment

Pentru a participa, spre exemplu, la Congresul anual organizat de SSER, indiferent dacă acesta se desfășoară online, offline sau în format hibrid, este necesar să parcurgeți procedura de înregistrare online.
Dacă ați mai participat la cursuri sau congrese organizate anterior de SSER, atunci puteți să vă conectați la contul dvs. utilizând userul și parola dvs.
Dacă nu sunteți deja membru SSER, odată cu înregistrarea la eveniment aveți posibilitatea de a opta pentru a vă înscrie în asociația noastră.
Avem nevoie de datele dvs. pentru a realiza înscrierea la eveniment și pentru a asigura managementul înregistrărilor. În cazul în care veți solicita informații suplimentare sau suport în vederea înregistrării la eveniment fi nevoiți sa prelucram anumite date dvs.

Date personale necesare înregistrării la SSER 2020

Date de identificare: Numele, prenumele, CNP, Parola
Date de contact: adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, IP
Firma: numele organizației pe care o reprezentati
Statut: medic, medic rezident, student, tehnician dentar
Domeniu de activitate pentru medici: implantologie & chirurgie, protetica dentara etc.
Informații financiar-contabile: informațiile pe care le primim în momentul în care efectuati plata taxei aferente pachetului de beneficii pentru care ați optat (ex. IBAN)

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele pentru pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract sau pe durata executării contractului - managementul participanților (Art. 6/1/b GDPR)
  • Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a GDPR), pentru comunicări de marketing (ex. abonarea la newsletter)
  • Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim în scopul îmbunătățirii serviciilor sau a modului de desfășurare a relațiilor comerciale (art. 6/1 / f GDPR)
  • Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim, respectiv în scopul monitorizării securității sistemelor IT&C, pentru a păstra securitatea și confidențialitatea datelor dvs.

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
  • NETOPIA Payments, furnizorul de servicii de plata online
  • S.C. UNIVERSUM APPS S.R.L. în cazul evenimentelor online desfășurate prin intermediul serviciului MyConnector (platforma virtuală a Congresului SSER)

 

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Vom păstra datele pe care ni le comunicați în momentul înregistrării timp de 24 de luni de la ultimul eveniment la care ați participat, cu excepția documentelor financiar-contabile vor fi  păstrate în arhiva timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a  Ordinului 2634/2015.

Unde sunt stocate datele

Datele transmise prin intermediul site-ului www.sser.ro sau a vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.
Datele colectate prin intermediul platformei virtuale a Congresului SSER vor fi stocate pe serverele acestuia localizate în Uniunea Europeană.
Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

Recomandăm ca la setarea parolelor să aveți în vedere următoarele caracteristici:
○     Conţin atât majuscule cât şi minuscule (de exemplu a-z şi A-Z).
○     Conţin numere şi caractere speciale (ex. !@#$%^&*()_+=}{: ” ?><)
○     Conțină cel puţin șase caractere alfanumerice.
○     Nu sunt un cuvânt în nici o limba, jargon, dialect, etc.
○     Nu sunt realizate pe baza informaţiilor personale, nume de familie, etc

Managementul evenimentului și al participanților

Prelucrăm datele persoanelor înscrise la eveniment pentru a facilita accesul acestora la eveniment conform pachetului de beneficii achiziționat (managementul participanților) și pentru a asigura managementul evenimentului. În cazul în care veți solicita informații suplimentare sau suport în vederea participării la eveniment fi nevoiți să prelucrăm anumite date ale dvs.
Vom prelucra datele dvs. pentru a va transmite informații importante despre evenimentul la care v-ați înregistrat, despre partenerii acestui eveniment sau despre alte evenimente pe care Asociația SSER le va organiza. Ne vom limita strict la informațiile care noi considerăm că v-ar putea fi de mare interes.
Vom prelucra datele participanților pentru a le elibera diplome de participare și pentru a comunica Colegiului Medicilor Stomatologi din România punctele EMC pentru forma de educație medicală continua obținute, motiv pentru care este necesară prelucrarea CNP-ului dvs.
În cazul Congresului anual organizat de SSER, sponsori evenimentului vor avea acces la datele de contact ale participanților care accesează boothul virtual (standul virtual al sponsorului), pentru a vă facilita accesul la oferte promoționale care pot fi valabile doar pe perioada evenimentului sau doar pentru participantii evenimentului. Aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării în scop de marketing, conform art. 21 (2) al Regulamentului (EU) 2016/679.

Date personale necesare înregistrării la SSER 2020

Date de identificare: Numele, prenumele, CNP, Parola
Date de contact: adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, IP
Firma: numele organizației pe care o reprezentati
Statut: medic, medic rezident, student, tehnician dentar
Domeniu de activitate pentru medici: implantologie & chirurgie, protetica dentara etc.
Profilul utilizatorului: informații pe care le inserați în profilul dvs. din platforma virtuală a Congresului.

Date personale ce pot fi colectate în timpul evenimentelor

  • Evenimente cu prezență fizică:
  • nume, prenume sau alte elemente de identificare a participantului (ex. ID participant) în vederea facilitării accesului la eveniment și la diverse activități în funcție de pachetul de beneficii achiziționat (ex. congress party)
  • fotografii și înregistrări video (doar cu acordul dvs.) în vederea promovarii evenimentului
  • Evenimente desfășurate exclusiv online:
  • date de logare în platforma virtuală a Congresul SSER
  • informațiile pe care le publicați voluntar  în contul dvs. de utilizator deschis in platforma virtuală
  • informații sub forma text, grafică, videoclipuri sau alte materiale, care pot contine date date cu caracter personal, împărtășite în timpul evenimentului
  • istoricul acțiunilor dvs. pe parcursul evenimentului (la ce panel-uri a participat, ce booth-uril virtuale (standuri virtual ale sponsorilor) a accesat

Legalitatea prelucrării

  • Prelucrăm datele pentru pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract sau pe durata executării contractului - managementul participanților (Art. 6/1/b GDPR)
  • Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a GDPR), pentru comunicări de marketing (ex. Abonarea la newsletter)
  • Vom prelucra datele în interes legitim pentru a vă transmite informații despre eveniment, dacă v-ați înregistrat la eveniment și considerăm că informațiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6/1/f GDPR)
  • Vom prelucra datele în interes legitim pentru vă facilita accesul la ofertele promoționale ale sponsorilor, ce pot fi valabile doar pe perioada evenimentului sau doar pentru participantii evenimentului
  • Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim în scopul îmbunătățirii serviciilor sau a modului de desfășurare a relațiilor comerciale (art. 6/1/f GDPR)
  • Prelucrăm datele dvs. în interesul nostru legitim, respectiv în scopul monitorizării securității sistemelor IT&C, pentru a păstra securitatea și confidențialitatea datelor dvs.

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
  • NETOPIA Payments, furnizorul de servicii de plata online
  • Sponsorilor sau co-sponsorilor evenimentului pentru comunicări importante, referitoare la organizarea evenimentelor.
  • Sponsorilor sau co-sponsorilor evenimentului pentru a facilita accesul participanților la ofertele promoționale ale sponsorilor
  • Rețelele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn)
  • Zoom Video Communications Inc, în cazul evenimentelor online desfășurate prin intermediul platformei de video comunicare Zoom
  • S.C. UNIVERSUM APPS S.R.L. în cazul evenimentelor online desfășurate prin intermediul serviciului MyConnector (platforma virtuală a Congresului SSER)
  • YouTube în cazul în care vom publica înregistrarea unui eveniment
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România în vederea transmiterii informațiilor privind participanții la eveniment pentru a li se acorda punctele EMC pentru forma de educație medicală continua.

 

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Nu vom păstra datele pe care ni le transmiteti mai vechi de 24 de luni de la ultimul eveniment la care ați participat, cu excepția documentelor financiar-contabile vor fi  păstrate în arhiva timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, în conformitate cu perioadele Legii contabilității nr. 82/1991 și a  Ordinului 2634/2015

Unde sunt stocate datele

Datele transmise prin intermediul site-ului www.sser.ro sau a vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.
Datele colectate prin intermediul platformei virtuale a Congresului SSER vor fi stocate pe serverele acestuia, localizate în Uniunea Europeană.
Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud
Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.
Înregistrările evenimentelor vor fi stocate pe serverele YouTube, adică pe serverele Google.

Important:
În cazul în care veți dori sa nu mai primiți newslettere sau materiale informative de la SSER, tot ce trebuie sa faceți este sa apasati butonul "Dezabonare" (ori sa trimiteți un email în care sa menționați dorința de dezabonare, către andreea@sser.ro și veți fi automat dezabonat de la respectivele comunicări. În cazul în care nu veți mai dori să primiți informații din partea sponsorilor evenimentului, tot ce trebuie sa faceți este sa accesați link-ul de  "Dezabonare" disponibil cu ocazia fiecărui email primit.
În cazul în care în timpul înregistrării evenimentelor au fost surprinse informații cu caracter personal ce va privesc și doriți ca aceste informații să nu fie publice, vă rugăm să ne informați cu celeritate pentru a putea elimina respectivele informații personale din pozele/înregistrările evenimentelor.

Secțiunea III - Prelucrări generale

Când reacționați la conținutul prezent pe rețelele de socializare sau când distribuiți informații de pe site

Suntem prezenți pe Facebook, Twitter și LinkedIn. Ori de câte ori interacționați cu noi prin intermediul conturilor noastre deschise în aceste platforme (ex: comentarii, like, share, recenzie etc.) vom avea acces la datele public disponibile pe profilele dvs.

Date personal

Nume, imagine, orice informații accesibile public în profilul dvs. din rețelele de socializare, sau comunicare în mod voluntar de dvs.

Legalitatea prelucrării

Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b GDPR) sau în interesul nostru legitim (Art. 6/1/f GDPR) pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim utilizatorilor care interacționează cu noi și interesul legitim de a vă ține la curent cu noutățile pe care SSER le publică și care ar putea fi de interes pentru dvs.

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
  • Rețelele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn)
  • Autoritățile de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

 

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

Datele sunt stocate pe serverele rețelelor de socializare, situate în Uniunea Europeană
Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud

Utilizarea pluginurilor sociale

Este responsabilitatea SSER și a platformelor de socializare (în calitate de operatori asociați), în conformitate cu politicile europene, să prelucreze datele de afișare activă (de exemplu, cookie ID) atunci când un utilizator al site-ului nostru interacționează cu rețelele sociale prin intermediul butoanelor și widget-urilor încorporate.
Pe site-ul nostru, am integrat pluginurile sociale ale Facebook, Twitter, LinkedIn. Mai multe informații despre plugin-urile pe care le utilizăm, puteți găsi în Politica de Cookie.


Date cu caracter personal

Nume, imagine, orice informații accesibile public în profilul dvs. din rețelele de socializare, sau comunicare în mod voluntar de dvs.

Legalitatea prelucrării

Vom prelucra datele dvs. în urmărirea interesului nostru legitim de a facilita o ușoară partajare a conținutului platformei noastre și pentru a vă tine la curent cu cele mai noi informații (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastra (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru
  • Platformele online: Facebook, Twitter, LinkedIn
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele

Datele partajate cu rețelele de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele

Datele înregistrate prin intermediul site-ului sser.ro vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în Uniunea Europeană.
Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.
Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

Facilitarea unei navigari ușoară și plăcută pe site-ul nostru

Când accesați site-ul nostru, colectăm date despre persoana dvs. prin identificatori online (cookie-uri și IP).
Website-ul colectează automat anumite informații și le stochează în fișiere de jurnal.
Folosim aceste informații pentru a putea proiecta site-ul nostru astfel încât să ne adaptăm mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea  eventualelor disfuncționalități ale serverelor noastre și pentru a gestiona site-ul nostru, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a colecta informații demografice generale, pentru a ajuta la identificarea preferințelor vizitatorilor.
Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum puteți șterge cookie-urile și dezactiva urmărirea accesând Politica de Cookie  disponibilă pe site-ul nostru.

Date personale

Internet Protocol (IP), locația generală a computerului, dispozitivul (nivel de țară), istoricul de vizualizare a site-ului web, timestamp-ul, cerere / acțiune

Legalitatea prelucrării

  • Folosim cookie-uri care fac ca navigarea dvs. pe site-ul nostru să fie una ușoară și plăcută, în interesul nostru legitim (Art. 6/1 / f GDPR)
  • Cookie-urile neesențiale nu sunt utilizate fără consimțământul dvs. (Art. 6/1 / a GDPR)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
  • Google, Facebook, YouTube
  • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare

Cât timp vom stoca datele

Vezi Politica de Cookie 

Unde sunt stocate datele

Datele sunt stocate pe serverele situate în Uniunea Europeană sau SUA
(ex. servere Google/Facebook - Irlanda pentru cookie-uri terțe)

Sunt datele colectate și prelucrate de către SSER în condiții de siguranță?

Am implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea și asigurarea informațiilor pe care le colectăm și prelucrăm.
Amintiți-vă însă că, din păcate, nici o transmisie de date nu este garantată 100% sigur.
În cazul în care suspectați încălcarea confidențialității datelor dvs., vă rugăm să ne contactați imediat la adresa: andreea@sser.ro
Important: După finalizarea perioadei de păstrare a datelor, datele dvs. vor fi șterse. În cazul în care vom considera că  aceste date ne-ar putea ajuta în îmbunătățirea calității produselor sau serviciilor vom continua utilizarea acestor date doar după anonimizarea ireversibilă a acestor date.

Prelucrarea datelor persoanelor minore

SSER nu colectează cu bună știință informații de la copiii sub 18 ani. Accesarea și utilizarea site-ului de către minori reprezintă acordul implicit al tutorelui legal în navigarea site-ului nostru de către minorul aflat în întreținere. De asemenea dacă vom descoperi că un minor a folosit site-ul nostru fără aprobarea reprezentantului legal, vom șterge toate datele personale despre acesta

Transferuri internaționale de date cu caracter personal

SSER nu intenționează să partajeze date cu caracter personal cu parteneri care își desfășoară activitatea în afara Spațiului Economic European („SEE”), cu excepția platformelor de social media sau motoarele de căutare (Facebook, Google) care, deși au sedii în UE, stochează informațiile în data center-urile din SUA. Vom lua toate măsurile necesare pentru a ne asigura că aceste transferuri au loc conform reglementărilor în vigoare în materia protecției datelor.
În cazul în care, în urmărirea intereselor noastre comerciale, sau din dorința de oferi o experinta cât mai plăcuta utilizatorilor prin integrarea de noi facilități, va fi necesar să transferăm date în afara Spațiului Economic European, vă vom notifica acest lucru și vom actualiza prezenta politică.

Drepturile de care vă bucurați

Ca persoana vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm. SSER vă respectă drepturile și vă asigură că ține cont în mod corespunzător de interesele dvs.

  • Rectificarea datelor: În cazul în care observați că deținem date cu caracter personal eronate, ne puteți solicita în orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care va privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal - care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru - exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi. 
  • Restricția prelucrării: În cazul în care va aflați intr-una din situatile de mai jos, puteți sa ne solicitati sa restrictionam prelucrarea datelor dvs.:
    • contestati corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie sa verificam exactitatea, 
    • prelucrarea este ilegală și soliciti restrictionarea prelucrării mai degrabă decat ștergerea datelor cu caracter personal,
    • nu mai avem nevoie de datele tale cu caracter personal, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau 
    • Va opuneti prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au intaietate fata de ale drepturile tale. 
  • Accesul la datele dvs.: Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., inclusiv informații cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs. și cui i-au fost dezvaluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, continand datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru solicitări abuzive.  
  • Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu conditia ca prelucrarea sa fie necesara pentru executarea unui contract. Mai degrabă decat sa primiți un exemplar cu datele tale cu caracter personal, puteți solicita sa va transferăm datele direct către alt operator, specificat de dvs..
  • Dreptul la ștergere: Puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:
    • datele tale nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;
    • ai dreptul de a te opune prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opozitie vedea mai jos) și iti execuție acest drept de obiectie la prelucrare;
    • datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;

        Cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara

    • în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesita prelucrarea de către noi;
    • în special pentru cerințele legale de păstrare a datelor;
    • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept.
  • Dreptul de opoziție: Puteți obiecta oricand la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației speciale în care te afli. În acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Cand va opuneti prelucrării, va rugam sa mentionezi dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestor date.
  • Dreptul de a depune o plangere: În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidentialitatea, puteți depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor: 
  • Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal completând formularul online disponibil pe site-ul autorității

De retinut!
Perioada de timp: Vom încerca sa solutionam cererea dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitării. 
Restrictionarea accesului: În anumite situații, este posibil sa nu putem sa va acordam acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restricții prevăzute de lege. Dacă va refuzăm solicitarea de acces, va vom comunica motivul refuzului.
Imposibilitatea identificarii: În unele cazuri, este posibil sa nu putem să identificăm datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate în cererea pe care ne-o transmiteti. În astfel de cazuri, dacă nu furnizați informații suplimentare care sa permita identificarea dvs., nu vom fi în masura sa dăm curs solicitării de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în aceasta sectiune.
Exercitarea drepturilor dvs.: Pentru a exercita drepturile legale, va rugăm sa contactați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor în scris sau sub forma de text, pe adresa de email la andreea@sser.ro

Mulțumim ca ați parcurs politica noastră de confidențialitate și ne-am bucura dacă ne-ați transmite feedback-ul dvs. pentru a  putea îmbunătăți acest document!

Versiunea actualizată la 05.02.2020

©2021 SSER. Trademarks and brands are the property of their respective owners.